PISCINA fara CLOR!!!!Argint & Cupru

100% без химикатов


Electroliza cupru argint se bazeaza pe un procedeu denumit electro fizic. Procedeu-ul consista intr-ul aparat denumit electrolizor, sau ionizor/ionizator.
Acest sistem se instaleaza pe sistemul de filtrare intre filtrul cu nisip si returul apei. Se compune din electrozi de cupru-argint supusi unui curent continuu de voltaj scazut si cu un microprocessor ce controleaza continutul in ioni al apei. La contactul cu apa, electrozii produc in functie de nevoile de hiroxid de cupru (floculant) dar de asemenea degajarea de ioni de cupru (fungicid si algicid) si ioni de argint (dezinfectant).
Pentru o eficacitate optima, sistemul necesita adaugarea produsului oxidant in apa bazinului astfel incat sa se neutralizeze uleiurile naturale ale pielii si cremele solare.

Atuurile sale

  • Un procedeu natural: reactia chimica este in totalitate naturala. Ionizorul permite o reducere de 90% a utilizarii clorului.
  • Eficace la apele cu pH ridicat: contrar clorului care isi pierde foarte mult din eficacitate peste un pH de 8, electroliza cupru-argint isi pastreaza eficacitatea constanta in purificarea apei chiar in cazul unui pH foarte ridicat.
  • Economic si practic: electroliza cupru-argint nu necesita decat o investitie mica pentru inceput (achizitia unui ionizor). Instalarea lui este destul de simpla.
  • Pentru toate piscinele: acest procedeu se instaleaza la toate piscinele familiale direct pe sistemul de filtrare.


Contacte

Adresa:

2012 Moldova,
or. Chishinau, str. Mateevici 34

Telefoane de contact:

(+37322) 73-74-92    tel/fax

(+37322) 21-10-07    designer

(+37322) 21-06-29    economist

(+37322) 73-74-92    magazin

E-mail:

info@aqualider.md

aqualider.mariana@gmail.com