Produse pentru constructii BASF

AQUA LIDER va ofera materiale pentru placare si hidroizolatie de cea mai inalta calitate produse de BASF Chemical Company. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va punem la dispozitie: elastificator, adeziv, hidroizolatie, chit pentru rosturi, adaos pentru cresterea duritatii, banda Waterstop, ciment Waterplug sau fibre pentru beton. Se pot folosit atat pentru placarea piscinelor cat si pentru placarea diferitelor incaperi, fiind potrivite pentru mediile unde umiditatea este foarte ridicata.

Hidroizolatie piscina

Este formata din doi compusi acrilici cimentosi modificati ce necesita o singura amestecare pentru a forma un produs ideal rezistent la apa folosit pentru suprafetele din beton, zidarie si alte materiale de constructie.

Adeziv rezistent la apa, alb 25 kg

Un adeziv de inalta calitate folosit la lipirea placilor din ceramica, granit, piatra naturala, marmura si caramida.

Chit de rosturi, alb 20 kg

O pasta din ciment flexibila ce etanseaza, folosita pentru ceramica, piatra naturala, placi din sticla, caramida, marmura etc. Omogena si usor de aplicat. Rezistenta la chimice, bacterii si inghet.

Ciment Waterplug 7 kg

  • Opreste infiltratiile de apa si impermeabilizeaza suprafata aplicata;

  • Nu se contracta,nu crapa dupa ce sa intarit;

  • Nu este toxic in contact cu apa.

Fibre pentru beton 0,9 kg

Fibrele au rol de armare pentru structura betonului pe durata procesului de întarire pentru evitarea formarii de crapaturi.

Adaos in beton RHEOMAC 701

Является добавкой, обеспечивающей высокую водонепроницаемость бетона, предотвращает поглощение бетоном воды под высоким давлением и капиллярную проводимость, уменьшает количество воды в смеси, а также повышает сопротивление бетона к распаду при твердении в процессе ограниченной воздушной среды.

Contacte

Adresa:

2012 Moldova,
or. Chishinau, str. Mateevici 34

Telefoane de contact:

(+37322) 73-74-92    tel/fax

(+37322) 21-10-07    designer

(+37322) 21-06-29    economist

(+37322) 73-74-92    magazin

E-mail:

info@aqualider.md

aqualider.mariana@gmail.com